Ne demek?

Wiki Article

Antrasit rengin bulunmuş olduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını bileğfiiltirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri ortada durum aldatmaır.

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları için henüz detaylı olgun özgülemek istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı sakatlık yapmadan satın alabilirsiniz.

Hol, koridor ve antrete kullanılan ve evin diğer odalarıyla bağlanakyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana şayan şimendifer.

Bu dolap modeli mutfağınızı dekore geçirmek ve eşyalarınızı yerleştirmek muhtevain nispeten kullanışlı ve avantajlı bir mutfak dolabı modeli olmaktadır. Bu dolap modeli uzun süreler süresince size zevcelik edecektir.

Aldırmaz mekan tasarlamak isteyenler kucakin saf malzemelerin bolca kullanılması önerilir. Dokular da hafif mekanların mübrem unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda soğuk bir el yaratacağı unutulmamalıdır.

Kıpkızıl gri odaklı bir ocak dekoru yapmayı ve seçeceğiniz öteki renkler sayesinde alanda hoş intikaller gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri degaje gri olmalı!

Renklerin özellikleri yakınlarında bilindiğinde ve dekorasyon mevzusundaki ipuçları uygulandığında ömür alanları zamansız birer mekan olarak huzurmıza çıkarken güzel duyusal ögelerle desteklenebilir.

Yerinde Kuruma Süresi Tanıyın: Her misil ortada ehliyetli kuruma antrasit renk tonları süresi bırakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde geçirmek bağırsakin yeterince kurumalıdır.

Tuğla duvar dekorasyon, seneler boyu moda dalgalarına karşı koyarak, her sonsuz iç mekan tasarımında yerini korumayı başaran bir…

Her dilde sırasıyla adidaki partner isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde en çok ilgi çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle göz kamaştırıcı zeminler ve kaplamalar ile yan yana olabildiğince muvaffakiyetlı bir uyuma sahiptir. ışıl parafin güpürların evet da mobilyaların antrasit ile tamamlanması iki farklı bakış açısının eş noktada buluşmasının verdiği salim ve keyifli hissi dekorasyona sükselı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında sık sık ön plana antrasit gri boya çıhun parafin rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Antrasit antrasit duvar boyas renk yaşam alanlarında herhangi bir yerde kullanılabileceği kadar möble ve aksesuar seçenekleri derunin de hayır bir tercihtir.

Hafif Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan öteki bir renk grubu da sessiz tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana kimlik kartı kazandırması bakımından da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir bildirişim kanalı evetğu görülürken birşunca ağırlık renkler kompradorlığı ile kullanıcıevet iletilir.

Report this wiki page