2 Dakika Kural için goldfix

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, açıkça gri tonlarından biridir. Bu renk son kerte modadır. Özellikle dükkân ve mecra odası dekorasyonu ile giyinme odası yürekin yeğleme edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya bilgilerinı ve kılık galerisini aşağıdaki bağlantıdan görebilirsiniz.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve rahat verici bir renktir. Antrasit rengi ile çın bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda çok bir aş damı rengi olarak ikrar edilir çünkü gıda maddelerini vurgularken sair renklere bakarak henüz iştah açıcı görünmelerini sağlar.

Renk paletinin seçimi bile önemli bir faktördür. Nötr tonlar beyaz zehir ile gri yahut bej kabilinden renkler yalnız bir ortam oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve albenili dekorasyon çoğu kez sessiz renk paletleri ve tonlar ortada denge kurarak mekanın kolaylıkla ve davetkar bir hava yuvarı sunmasını sağlar.

Oturma odasında antrasit renkli koltuklar veya sehpa kadar mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın umumi dizaynına çağdaş bir çekicilik şimendifer.

Fosforlu ve nazarıitibar çeken bir gri tonu olan göz kamaştırıcı gri hem daire ve iş yerlerinde hem bile evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Doğkamerı anımsatan ve 2020 yılında Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik gökçe, bariz gri ile birleştiğinde ilgi çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mai sprey boya alegori daha koyu gökçe tonlarını da yeğleme ederek gri lacivert aşiyan dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Antrasit rengi çağcıl dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle entegrasyon esenlayarak etkileyici ve çağdaş bir hava yuvarı oluşturabilir.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin itici pembe tonları ile antrasitin antipatik gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni çoğunlukla çağdaş mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik yahut sakinlik hissi tekvin etmek midein kullanılabilir.

Tuğla duvar dekorasyon, yıllar boyu moda dalgalarına karşı koyarak, her daim goldfix iç mekan tasavvurında yerini korumayı esasaran bir…

Her dilde sırasıyla adidaki partner isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Duvarlara da bölgelere bile aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise siyah mat veya mat antrasit gri yeğleme edilmesi banyoda bir mutabakat oluşturmuş olacaktır.

Buz grisi rengi hin mevsim gümüş gri niteleyerek bile adlandırılabiliyor. Aydınlık ve geniş bir antrasit gri boya atmosfer peyda etmek bağırsakin bu rengi daha sıcak tonlardaki renklerle baş başa kullanın.

Özel dizaynı sayesinde sessiz yurt ile kolayca 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu yol imkanı esenlar.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili yahut orman yeşili üzere hararetli yeşil tonları, antrasit ile uyumlu olur. Bu renkler saf bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page